Over ons

Sanae leidt poetsbedrijf MS Services met veel passie. Zij hanteert een flexibele aanpak, eerlijke communicatie en piekfijn poetswerk. Ontdek haar visie.

Een passie voor poetsen…

Al meer dan 10 jaar rolt Sanae de mouwen op om grote en kleine ruimtes piekfijn te poetsen. Schoonmaken kent geen geheimen meer voor haar: van zelf kuisen tot het leiden van een volledig poetsteam, ze doet het met een grote glimlach. Voor Sanae is schoonmaken geen vervelend of tijdrovend klusje, integendeel. Voor haar is het een passie. Haar grootste voldoening? Na enkele uren hard werken de deur achter haar sluiten en uw ruimtes kraaknet achterlaten.

Ik doe het poetswerk enorm graag en geniet ervan om elke kamer van A tot Z op te blinken. Ik poets bij mijn klanten alsof ik voor mijzelf poets en dat verwacht ik ook van mijn collega’s.

Sanae

Een blik op de toekomst…

Met veel gedrevenheid en jarenlange ervaring zette Sanae in 2019 de stap naar haar eigen poetsbedrijf. Het poetsen van kantoren? Uw vensters wassen? Opkuis na een renovatie? MS Services komt met een volledig ingerichte camionette haalt met plezier dweil en stofzuiger boven! Sanae bruist van de frisse ideeën. Met haar schoonmaakbedrijf wil ze de zaken anders aanpakken. Haar visie? Het verschil maken voor de klant door op lange termijn te denken en slimme investeringen te doen, zoals de osmose ruitenwasser.

“Ik wil de klant een totaalaanpak bieden en maak een grondige planning, zodat we niets aan het toeval overlaten. Goede afspraken, maken goede vrienden.”

Poetswerk met een plus…

Bij MS Services kan u rekenen op een vlekkeloze samenwerking. Sanae kiest bewust voor een beperkte ploeg met betrouwbaar personeel. Zo kan ze de schoonmaak grondig controleren en uitstekende kwaliteit garanderen. Van het hoogste plafond tot het laatste hoekje: geen vuiltje ontsnapt aan het deskundige oog van Sanae en haar team! Wat mag u verwachten? Een flexibele aanpak op uw maat, transparante communicatie en uiterst vakkundig poetswerk.

“Wij zijn erg kritisch voor ons eigen werk. Zien wij nog stof? Dat ziet de klant ook. Ons doel is om ons werk tot in de puntjes uit te voeren, elke dag opnieuw.”