Ruiten

Welkom bij MS Services, uw ervaren glazenwasser, die uw ruiten doet blinken als nooit tevoren. U kan ons zowel binnen- als buitenshuis inschakelen.

Propere vensters zorgen meteen voor dat tikkeltje extra uitstraling. Geen tijd om uw ruiten onder handen te nemen? Grote ramen die moeilijk te bereiken zijn? Steeds opnieuw strepen wanneer u zelf aan de slag gaat? Wij schieten u professioneel te hulp, met kennis van het vak en gespecialiseerd poetsmateriaal. Het resultaat? Geen vuiltje meer aan de lucht wanneer u naar buiten kijkt!

Een klare kijk door uw ruiten

Het team van MS Services is niet bang om de handen vuil te maken, integendeel. Uw ramen wassen zonder strepen? Geen probleem! Wij gaan graag aan de slag met raamwisser en spons. Grote ruiten poetsen voor bedrijven? Daarvoor halen we het grove geschut boven. Met ons osmose systeem werken wij snel én efficiënt.

Wat is een osmose ruitenwasser?

Een osmose apparaat is een gespecialiseerd toestel dat leidingwater filtert. Wat is het voordeel? 100% gezuiverd osmosewater dat uw vensters tot diep in de poriën reinigt. Zo kan u nog langer genieten van propere ruiten. Met dit systeem kunnen wij in een mum van tijd ramen lappen tot 15 meter hoog. Hoogtewerker nodig? Sure! Wij hebben alle nodige certificaten op zak en gaan geen uitdaging uit de weg.

Uw ramen laten wassen door een professionele ruitenwasser?

MS Services is uw ramenwasser in Leuven, Tienen, Sint-Truiden, Keerbergen, Huldenberg, Overijse, Aarschot, Diest… Wij komen graag bij u langs om een samenwerking te bespreken.