Eenmalige opkuis

Dé partner voor uw grote schoonmaak? Maak kennis met kuisbedrijf MS Services. Ons doel? Piekfijne ruimtes, volledig volgens de regels van de kunst.

De hardnekkige laag bouwstof aanpakken na uw renovatiewerken? Een grondige eenmalige opkuis van uw nieuwbouw voordat u verhuist? Uw handelszaak spik en span maken voor de grote opening? De schoonmaak na een bedrijfsevenement uit handen geven? Ons gemotiveerde poetsteam gaat met veel goesting aan de slag. Geen stofje blijft hangen onder onze vakkundige oog!

Een onberispelijke eenmalige opkuis

De schoonmaaksters van MS Services steken graag een handje toe bij uw eenmalige opkuis. Een eindeloze of intensieve opdracht? Niet voor ons! Na een bezoek stellen wij een transparante prijsofferte voor u op.

Groen licht voor onze offerte?

Wij komen langs op een moment dat voor u past. Met hoogstaande schoonmaakproducten en aandacht voor de kleinste details maken wij zelfs het kleinste hoekje opnieuw proper. Onze kernwaarden? Efficiëntie, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Een kuisbureau dat uw eenmalige opkuis in handen neemt?

MS Services is uw poetsbureau in Aarschot, Tienen, Leuven, Sint-Truiden, Keerbergen, Huldenberg, Overijse, Diest… Wij schuiven graag met u aan tafel om uw poetsproject te bespreken.