Diensten

MS Services is uw schoonmaakbedrijf in de ruime omgeving rond Tienen. Een wekelijkse poetsopdracht? Een eenmalige opkuis? Uw ramen laten wassen? Ontdek onze diensten.

Ruiten

Propere vensters zorgen meteen voor dat tikkeltje extra uitstraling. Geen tijd om uw ruiten onder handen te nemen? Grote ramen die moeilijk te bereiken zijn? Steeds opnieuw strepen wanneer u zelf aan de slag gaat? Wij schieten u professioneel te hulp, met kennis van het vak en gespecialiseerd poetsmateriaal. Het resultaat? Geen vuiltje meer aan de lucht wanneer u naar buiten kijkt!

Schoonmaak

Wonen of werken in een propere omgeving? Een flexibele poetsfirma die langskomt op de uren dat het voor u past? Vriendelijke schoonmakers waar u een warme band mee opbouwt? Professionele poetshulp waar u echt op kan vertrouwen? Van stofzuigen naar de vloer dweilen, van spinnenwebben verwijderen tot dagelijks sanitair kuisen… Laat de schoonmaak van uw kantoren, woning, school, winkel of sportclub met een gerust hart over aan MS Services.

Eenmalige opkuis

De hardnekkige laag bouwstof aanpakken na uw renovatiewerken? Een grondige eenmalige opkuis van uw nieuwbouw voordat u verhuist? Uw handelszaak spik en span maken voor de grote opening? De schoonmaak na een bedrijfsevenement uit handen geven? Ons gemotiveerde poetsteam gaat met veel goesting aan de slag. Geen stofje blijft hangen onder onze vakkundige oog!