Schoonmaak

MS Services laat al uw ruimtes blinken als een spiegel. Onze sterktes? Glasheldere communicatie, een uitstekende service en uiterst nauwkeurig poetswerk.

Wonen of werken in een propere omgeving? Een flexibele poetsfirma die langskomt op de uren dat het voor u past? Vriendelijke schoonmakers waar u een warme band mee opbouwt? Professionele poetshulp waar u echt op kan vertrouwen? Van stofzuigen naar de vloer dweilen, van spinnenwebben verwijderen tot dagelijks sanitair kuisen… Laat de schoonmaak van uw kantoren, woning, school, winkel of sportclub met een gerust hart over aan MS Services.

Vlekkeloze schoonmaak van A tot Z

Na een telefoontje komen we graag bij u langs om de schoonmaak te bespreken. Meerdere dagen per maand kuisen? ’s Ochtends vroeg of na de kantooruren? Op weekdagen of tijdens het weekend? Wij stellen een flexibel poetsschema op en berekenen een transparante all-in prijs.

Offerte goedgekeurd?

Onze poetsvrouwen- en mannen rollen de mouwen op om uw omgeving tot in het kleinste hoekje op te blinken. Dat doen we steeds met kwalitatieve kuisproducten en veel oog voor detail. Het resultaat? Piekfijne ruimtes en 100% tevreden klanten, elke keer opnieuw. 

Een schoonmaakbedrijf waar u op kan rekenen?

Kuisvrouw gezocht? MS Services is uw betrouwbare poetsbureau in Leuven, Tienen, Sint-Truiden, Keerbergen, Huldenberg, Overijse, Aarschot, Diest…